Thomas Jäderlund

Eventet är avslutat

Thomas Jäderlund

Biljetter från 160,00 SEK

Plats

Datum

12 nov 2022 16:00 - 16:45

Beskrivning

Kulturtemplet bjuder in under hösten 2022 till solokonserter i sin unika miljö.Först ut i denna konsertserie blir Thomas Jäderlund, musiker och kompositör inom modern jazz-­‐och improvisationsmusik sedan 40 år på internationell nivå. Spelat in ett 50-­‐tal skivor, komponerat musik för dans och teater samt på beställning av Sveriges Radio och Konstnärsnämnden. Var under åren 2003-­‐2008 verksam som musikproducent på Sveriges Radio P2,Jazzradion. Senaste projekt Thomas Jäderlund Amazing trio.

Kulturtemplet är en gammal vattencistern från 1901 som sedan 2015 använts som plats för experimenterande musik och andra konstuttryck. Med sin extrema akustik har detta bergrum lockat musiker från när och fjärran. Läs mer på kulturtemplet.org

Kulturtemplet har begränsat antal platser, max 19. Det är långa trappor upp och in i lokalen, ingen hiss och inga toaletter. 

foto: Leif Laaksonen

Har ni frågor om eventet eller lokalen kan ni skriva till kulturtemplet@gmail.com 

Hjärtligt välkomna!Med stöd av Västra Götalandsregionen 

Lokal

Kulturtemplet, Kulturtemplet, 414 57 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.