Thirthy-Thirty 2.0

Thirthy-Thirty 2.0

Från 190,00 SEK

Plats

Datum

29 sep 2023 22:00 - 30 sep 2023 03:00

Beskrivning

Thirty-Thirty är tillbaka igen med en ny exklusiv fest för the grown people!

Gör er redo för sprakande kväll där den legendariske DJ BlackMoose inom urban scenen med flertalet tunga bemärkelser samt titlar som står för kvällens musik, ni som har hört moose tidigare vet vad som händer när han intar dj båset, han kommer garanterat få er att vibea till allt ifrån old school musik och hela vägen till new school.

Detta är en kväll ni sent kommer glömma, skaffa barnvakt om det krävs, ta med vänner, familj och kollegor och säkra din biljett innan du blir utan.

You Snooze, You Loose!
Åldersgräns: 30+

(OBS först till kvarn då det är begränsade platser)

Vid frågor kontakta oss på instagram @bbmanagement__

Lokal

AW Kungsbron, Kungsbron 23, 111 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer