Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Things That Can Survive in Space

Event inställt

Things That Can Survive in Space

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

10 feb 2024 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

”Things That Can Survive in Space” är ett koreografiskt experiment för två publiker. En närvarande publik och en hypotetisk.
I detta, deras första verk, koreograferar Anika Edström Kawaji och Robin Haghi med intentionen att blotta sig själva inför den astronomiska kosmos. De undersöker vad det fysiska uttrycket och deras kroppars kommunikativa kvaliteter blir genom att spegla sig i rymdens alienerande tomhet.
Tillsammans med kompositören Markus B. Almqvist och ljusdesigner/scenograf Elias Ortiz bjuder de in publiken till ett scenrum utan tak. Föreställningen är ett experiment där de skickar danser till obestämd adress ute i rymden.
Projektet tog avstamp i NASAs ambitiösa och absurda uppdrag Voyager (1977) och deras försök att skapa intergalaktisk flaskpost. Ombord de två rymdsonder som NASA skickade iväg för att studera rymden bortom vårt solsystem placerades två gyllene LP-skivor. Skivorna innehåller en samling hälsningar på olika språk, musik, naturljud och fotografier. Ett försök att kapsla in olika uttryck för vår jordliga tillvaro, ifall att någon skulle komma i kontakt med sonderna på deras färd i rymden.

Lokal

Vitlycke Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer