Theo Lawrence band w/ local support

Nabbvägen 9, 904 26 Umeå
27 aug 2021 18:00 - 20:30
Superarrangör
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEKMake it Sound och Rootsy presenterar stolt: Theo Lawrence m fullt band i Eljest trädgårdscafe på idylliska Ön. Årets sista utomhuskonsert

18.00 Local support
19.00 Theo Lawrence Band

Du behöver vara 18 år eller i nykter och städad målsmans sällskap. Max 100 pers

______________________________

Theo Lawrence andra album "Sauce Piquante" är en fest för all som älskar jordig, okomplicerad pop med djupa rötter i den amerikanska myllan. Här finns inslag av soul, country, swamp pop, rock 'n' roll, blues och tex-mex. Om man vill ägna sig åt namedropping så dyker namn som Doug Sahm & Sir Douglas Quintet, Creedence Clearwater Revival och The Mavericks upp. Och i roots- och americana-kretsar är det kanske inte direkt oväntade referenspunkter, men lite anmärkningsvärt är det ändå när det visar sig att Theo Lawrence är en ung fransk-kanadensisk sångare och låtskrivare från utkanterna av Paris! Men mest anmärkningsvärt är nog ändå att "Sauce Piquante" och inte för en sekund känns som nostalgisk retro eller bakåtsträvande. Lawrence har en förmåga att ta de goda influenserna, addera dem till sitt eget briljanta låtskriveri och resultatet blir en sorts rot-pop, i högsta grad relevant här och nu!

Hemma i Frankrike är Theo Lawrence på god väg att bli en stjärna och nu är det dags för publiken i Norden att upptäcka denna förbluffande mogna sångare och låtskrivare. En gyllene chans till det blir det när Theo med band turnerar som duo i Skandinavien hösten 2020. C'est si bon!

I samarbete med Studieförbundet Bilda

Profile picture
Make it Sound
Konsertarrangör i Umeå!
Eventet är avslutat

Theo Lawrence band w/ local support

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.