skip to main content

Then Argus kickar igång Sommaren Live på Stora Henriksvik

Then Argus kickar igång Sommaren Live på Stora Henriksvik

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

7 jun 2024 17:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Shit hörni börjar detta bli en tradition? För oss är detta gig inte bara höjdpunkten på året utan även det självklara startskottet för sommaren!

Fredagen den 7 juni är vi tillbaka i trädgården på Stora Henriksvik för tredje gången för att tillsammans med er, vår otroliga publik, bjuda på en show lik ingen annan!

Ny musik, Stage dives, en “sommarvals drink”, gamla klassiker, ny merch å såklart en jävla massa energi och sköna vibes utlovas!!!

Efter showen kör vi såklart lite untz untz i trädgården!

Detta blir en oförglömlig kväll. Nu välkomnar vi sommaren 2024!

TIDSSCHEMA:

Dörrar öppnar: 17.30

Dj and Mingel: 17.30-18.30

Förband: 18.30 - 19.00

Then Argus: 19.00 - 20.15

Efterfest: 20.15 - 22.00

Arrangör

Lokal

Stora Henriksvik, Långholmsmuren 21, 117 33 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer