skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

The Soundtrack of Our Lives - Support Mi von Ahn

Eventet är avslutat

The Soundtrack of Our Lives - Support Mi von Ahn

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

OBS 18-års åldersgräns!

Sommarens succéspelningar gav mersmak för såväl bandet som för publiken.
Nu växlar The Soundtrack of Our Lives upp och ger sig ut på en omfattande Sverige-turné och kommer till Gasklockorna SCEN den 17 februari. Premiären äger rum i Uppsala 15 februari och finalen utspelar sig på hemmaplan i Göteborg en dryg månad senare.
– Vi gör det för att vi tydligen behövs i den här speciella eran av mänsklighetens historia, säger bandets sångare Ebbot Lundberg.
När ett av Sveriges största rockband genom tiderna i somras återförenades för tre festivalspelningar – samt en uppvärmningskväll på Pustervik och en urladdning på Garaget i Hammenhög – blev responsen överväldigande. Från inledande ”Mantra Slider” till avslutande ”The Passover” och däremellan en låtskatt få kan matcha utvecklades konserterna till en triumf som förtjänar att ses av fler.
Nu är det klart att så kommer ske.
Med start på Katalin i Uppsala den 15 februari gör The Soundtrack of Our Lives en stor Sverige-turné som även innefattar ett stopp i Oslo.
– Vi gör det för att vi tydligen behövs i den här speciella eran av mänsklighetens historia, säger bandets sångare Ebbot Lundberg om turnén.
The Soundtrack of Our Lives bildades i Göteborg i mitten av 90-talet som en sorts supergrupp med medlemmar från Union Carbide Productions, Nymphet Noodlers, Whipped Cream och Mindjive. Singeln ”Instant Repeater ’99” från 1996 blev en jättehit och debutalbumet ”Welcome to the Infant Freebase” gav bandet en Grammis för Årets nykomling. Snart växte sig The Soundtrack of Our Lives ryktbarhet utanför landets gränser, inte minst fattade bröderna Gallagher i Oasis tycke och tog med Soundtrack på turné. Tredje albumet ”Behind the Music” ledde till ett smärre genombrott i USA och 2002 nominerades de för en Grammy i kategorin Alternative rock. Förra året valdes bandet – Ebbot Lundberg (sång), Ian Person (gitarr), Mattias Bärjed (gitarr), Martin Hederos (klaviatur), Kalle Gustafsson Jerneholm (bas) och
Fredrik Sandsten (trummor) – in i Swedish Music Hall of Fame och tidigare i år gjorde de sina första spelningar tillsammans på drygt tio år.

Support: Mi von Ahn

Mi von ahn skapar suggestiv och drömsk indierock med nerv och närvaro. En slags värmande melankoli i ett kontrastrikt och dynamiskt ljudlandskap där karga vidder varvas med inlandsskogar och ett uns norrlänskt vemod.
Clash magazine beskriver musiken som ”driving, inspiring, and moving...” och drar paralleller till the war on drugs. västerbottenskuriren skriver ”... aningar av fleetwood mac och kanske även amanda bergman, men framför allt är mi von ahn väldigt mycket sig själv”.
Mi har släppt två fullängdsalbum och tre ep. 2018 släpptes debutalbumet signals som resulterade i en nominering till gaffa’s pris för årets nykomling. 2022 släpptes uppföljningsalbumet reverie, ett album om drömmeri som en ständig motor för hoppet och utvecklingen. Något att ta till i strävan framåt kring stort som smått. Mi blickar ut i rymden och vänder perspektivet mot mänskligheten och klimatet, varvat med historier om uppbrott och utmattning.
I februari 2024 släpps nya singeln ’out of my head’ som följs av en ep under våren.

Gasklockornas restaurang har öppet från klockan 17:00
Boka bord på:  https://sjalvservice.gavle.se/oversikt/flow/3591

Quiz i restaurangen från klockan 18:00

Dörrarna till Stora Gasklockan öppnar klockan 18:30

Det är inte tillåtet att ta med väskor som är större än 40x40x20 cm (höjd x bredd x djup). Väskor som är tillåtna kommer att kontrolleras vid inpassering.

19:00 Mi von Ahn
20:00 The Soundtrack Of Our Lifes

Lokal

Stora Gasklockan, Atlasgatan 3, 802 86 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer