The Soft Moon

The Soft Moon

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

17 apr 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Band: The Soft Moon
Support: Trace Amount
Datum: Måndag 17 april
Biljett: 300 kr
Insläpp: 19.00
Live från: ca kl 20.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

The Soft Moon är Luis Vasquez. En amerikansk musiker, sångare, låtskrivare, producent och kompositör. The Soft Moon är hans projekt där han är den enda konstanta medlemmen.

The Soft Moons karriär började 2009 och har under åren släppt flertalet skivor som samtliga blivit hyllade för kompromisslös experimentlusta och driv.

The Soft Moons sjätte och senaste skiva, Exister, släpptes förra året och var med på flertalet årsbästalistor. Vi är väldigt glada att The Soft Moon vill komma tillbaka till Hus 7. Sist var det slutsålt och det är extremt stor risk att det blir det igen.

Med sig till Hus 7 har The Soft Moon handplockat förbandet Trace Amount.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.