Hoppa till huvudinnehåll

The Show Must Go On

The Show Must Go On

Från 249,00 SEK

Plats

Datum

26 okt 2024 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

”The show must go on ” är en musikal som gestaltar musikallivet ur ett annat perspektiv, och som varvas med humoristiska inslag. Allt inramat med flera igenkännande låtar från Queens oändliga låtskatt och som gestaltas från vår ensemble tillsammans med en sångkör i scener med drama, sång och musik. En stjärnfylld föreställning fylld med starka upplevelser!


Efter 9 kritikerrosade musikal & showsuccér som senaste ”Rock of Ages/Anthem -det bästa av Björn & Benny/Dirty dancing, Rock of Ages med flera produktioner, så sätter nu ensemblen från Showskolan ShowStage från Trollhättan upp ännu en musikal fylld med sång & dansnummer med en välspelad handling.

Vi möter Eliza och Elly, två karaktärer som har olika erfarenheter och ingångar till musikalens värld. De hamnar i situationer där de tvingas till val och där deras tidigare liv och händelserna i det, formar beslut som kan bli avgörande framåt.
Handlingen speglar hur verkligheten kan se ut inför en audition med ett virrvarr av känslor att alltid vara på topp, inte misslyckas och ständigt brottas med ett ifrågasättande av sitt självförtroende.

Kring Eliza och Elly kommer vi att träffa deras nära vänner som alla har olika relationer till dem, men som alltid finns där. Men vi träffar också på teaterns producent och hennes assistent vilka styr musikalens värld med järnhand.
En del oförutsedda händelser utspelas under musikalen då det emellanåt dyker upp karaktärer som kan upplevas något malplacerade i sammanhanget och vänder upp och ner på det mesta.


Arrangör

Showskolan ShowStage startades 2009 av Agneta Granqvist, regissör & producent.

Showskolan ShowStage är en ideell förening som under 1 år sätter upp en musikal/showproduktion som mynnar ut i ett flertal föreställningar. Tillsammans med produktionsteamet utvecklas vi och ökar våra kunskaper inom show och scenframträdanden samt musikalteater. Uppsättningen består främst av de tre hörnstenarna drama, dans och sång.

Showskolan ShowStage framför unika musikalproduktioner ofta med filmer som utgångspunkt. Tidigare produktioner har bland annat varit Rock of Ages, Anthem- En hyllning till Björn & Benny, Hairspray, Dirty Dancing samt många fler. 

Lokal

Grästorps Bygdegårdsförening - en del av Riksteatern, Österlånggatan 11, 467 30 Grästorp

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer