Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

The Return Of Club Flashback!

Eventet är avslutat

The Return Of Club Flashback!

Från 145,00 SEK

Plats

Datum

18 nov 2023 21:00 - 19 nov 2023 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till The Return of Club Flashback - din biljett till en resa genom tid och musik! Hos oss får du chansen att återuppleva den glödande atmosfären från 70-, 80- och 90-talet samtidigt som du har möjlighet att klä dig i ikoniska klädstilar från dessa årtionden. Denna episka kväll, "The Return of Club Flashback," kommer att vara extra speciell med ett Star Wars-tema som tar oss till en galax långt, långt borta...

Vi är stolta över vårt rykte för tidigare kvällar som har varit fullspäckade med glädje och energi. Våra gäster har gång på gång uttryckt sin nöjdhet med den fantastiska stämningen och den otroliga musiken som bjuds. Så sätt på dig dina bästa retroklädslar och gör dig redo för en kväll du sent kommer glömma.

Kvällen börjar kl 20:00 och varar ända till 02:00. Dansgolvet öppnar redan kl 21:00, så se till att du kommer i tid så du inte missar alla hits. Biljetter kan förköpas för endast 145 kr plus förköpsavgift eller så betalar man in sig i dörren för 190 kr.

Obs! Mellan kl 20.00 - 21.30 kostar det endast 100 kr att betala in sig i dörren.

Missa inte chansen att gå tillbaka i tiden och dansa till de bästa låtarna från 70-, 80- och 90-talen på Club Flashback - där nostalgi möter nattliv! Vi ser fram emot att välkomna dig till vår nästa oförglömliga fest.

-----------------------------------
Tid och plats: Lördagen 18 november på Droskan,  Storgatan 60,  Umeå
Förköp: 145 kr + serviceavgift
I dörren: kl 20.00 - 21.30: 100 kr; efter kl 21.30: 190 kr
Garderoben ingår!
Tid: kl 20.00 - 02.00
Dansgolvet kör igång redan kl 21.00!
Ålder: 20 år
Klädsel: valfri men gärna förknippat med den ikoniska stilarna från 70-, 80- eller 90-talet!

Arrangör

Lokal

Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer