THE NOCTURNAL TOUR: Venus Anon (Stockholm) 12/4

THE NOCTURNAL TOUR: Venus Anon (Stockholm) 12/4

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

12 apr 2023 19:00 - 23:59

Beskrivning

Venus Anon & In This Dunya med vänner välkomnar er till en intim releasekonsert på Guldfabriken den 12/4 för att fira släppet av projektet 'Nocturnal' (24/3).


Support, gäster och DJs - TBA 


Venus Anon, med iranskt påbrå, tillbringade sina första år på den svenska västkusten lyssnandes på Googoosh och Timbaland. Under tonårstiden bodde hon i Stockholm, djupt inbäddad i den stadens underground- och queerscen, där varje intryck av ny musik blev en influens. Nutida R&B, smarta pop-produktioner, 2000-talets emotionella indie och future bass - allt hörs som små spår i den musik hon nu skapar som Venus Anon.

Efter den framgångsrika EP:n ”Come Night, Come Day” och uppföljande singeln ”Came To Dance”, släpper Venus Anon ”Nocturnal - ett sju låtar långt mixtape skapat av henne själv och en grupp nära

samarbetare - den 24:e mars. Släppet blir hennes första på labeln In This Dunya.

Första singeln från ”Noctural”, drum-n-bass-influerade ”Jessie”, släpptes i höstas och hyllades snart av en av världens mest inflytelserika musikkritiker just nu: Anthony Fantano/ The Needle Drop. Parallellt med släppet framträdde Venus Anon bland annat som support till Bavés utsålda gig på Debaser Strand i Stockholm, spelades regelbundet på P3 och hyllades av inflytelserik musikpress som Nöjesguiden och PSL.

Lokal

Guldfabriken studios, Lindetorpsvägen 21, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.