Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

The Murlocs + The Prize

Eventet är avslutat

The Murlocs + The Prize

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

13 sep 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Artist: The Murlocs
Support: The Prize
Datum: 13 september
Venue: Hus 7
Insläpp: 19.00
Live från ca 20.00
Åldersgräns: 18+ år

The Murlocs har haft ett fantastiskt episkt år, som började med lanseringen av Rapscallion, deras sjätte studioalbum i höstas, som föddes av koncept från frontmannen Ambrose Kenny-Smiths tonårsuppväxt. Efter en utsåld release-show för Rapscallion i Brunswick, Australien, ledde det femmannabandet en rejäl nordamerikansk turné där de sålde ut åtta spelningar med många fler som var fullsatta till brädden. The Murlocs förde en ny nivå av postpunk, rått och autentiskt sound till gamla och nya fans, vilket gav massor av dragkraft och spänning för vad som komma skall under de kommande månaderna.

Förutom sin nordamerikanska headlining-turné spelade The Murlocs på LEVITATION och var support till sina kompisar King Gizzard & The Lizard Wizard på Red Rock Amphitheatre och The Criterion i Oklahoma City.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer