The Mercury Riots (U.S.A) + Support

The Mercury Riots (U.S.A) + Support

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2023 22:00 - 23:59

Beskrivning

Går det att ha det alldeles för kul? Förmodligen inte, men när det kommer till den Los Angeles-baserade trion THE MERCURY RIOTS så gäller inte det gamla “lagom är bäst”, det behöver vara mer än så. Mycket mer.

THE MERCURY RIOTS musik har tveklöst en fot placerad i den klassiska hårdrocken, den andra stadigt planterad i bluesen – och därtill en armbåge lättsamt lutad mot bardisken för att beställa en drink!

Men precis som det nyckfulla grundelementet som refereras till i bandnamnet så kan THE MERCURY RIOTS vid första anblicken verka vara ett simpelt rock’n’rollband, men de besitter även en fluiditet och unik kvalitet som man upptäcker vid närmare inspektion, med influenser från de klassiska 60- och 70-talen hela vägen fram till dagens moderna rock.

Lokal

Garvaren Konferens & Nöje, Garvaren, 341 60 Ljungby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer