Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

The Mary Onettes

Eventet är avslutat

The Mary Onettes

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Band: The Mary Onettes
Support: Lovi Did This
Datum: Torsdag 1 juni
Lokal: Hus 7
Tid: 19:00

Live från ca: 20:00
Åldersgräns: 18+

Med sin självbetitlade albumdebut år 2007 blev Jönköpingssönerna The Mary Onettes

snabbt en internationell angelägenhet. Deras musik hördes i TV-serier som Grey’s Anatomy, de fick glimrande recensioner i tidningar som Pitchfork och Stereogum, och turnerade dessutom flitigt i Europa, USA och Asien.

Förutom ett par singlar och en återutgivning av bandets första album har det varit relativt lugnt från The Mary Onettes, under de senaste åren. Bandmedlemmarna koncentrerade sig på andra saker i livet, och sångaren och låtskrivaren Philip Ekström hittade en ny musikalisk väg som producent och kompositör av filmmusik.

Senaste åren har det dock börjat bubbla under ytan, riktigt ordentligt. De har lyckats

trollbinda publik från när och fjärran, trots att de inte stått på scen sedan 2017. Det främsta exemplet av dem alla är att Cry For Love, från andra albumet Islands, medverkade i en av Japans största Netflix-serier First Love i fjol.

Nu är The Mary Onettes äntligen på väg tillbaka, både med livecomeback och ett nytt

fullängdsalbum i sikte. Med den ljuvt drömska och drivande singeln Easy Hands vill Ekström berätta om hur han efter ett långt uppehåll insåg att han måste ha skrivandet igång konstant för att fungera. Med det sagt, kommer 2023 bli ett år i The Mary Onettes tecken.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer