The Kingbees - 20-årsjubileum

The Kingbees - 20-årsjubileum

Biljetter från 1.200,00 SEK

Plats

Datum

29 okt 2022 17:30 - 23:00

Beskrivning

Skövdebaserade Rhythm n’blues-bandet Kingbees firar 20 år på Knistad Herrgård!

The Kingbees kommer att uppträda med showen ”Twenty Years On The Road And The Wheels Keep Turning”Knistad Herrgård lördag den 29 Oktober. 

Det kommer att bli en exklusiv helkväll med högklassig trerättersmeny signerat Knistad och en mycket efterlängtad krogshow med legendariska Rhythm n Bluesbandet The Kingbees.

Kingbees som består av många bekanta och erkända musiker:
Janne Lindén, Gitarr (Wilmer X)
Daniel Winerö, trummor
Kai Sundqvist, Saxofon & Sång (Roffe Wickström, Knock Out Greg)
Klas Henriksson, Ståbas & Sång (The Yellow Cats) 
Lasse Lee Ericson - Leadsång, Piano & Würlitzer

För att ytterligare fira Twenty Years On The Road så har man även bjudit in ingen mindre än den skönsjungande country-sångerskan Inger Nordström (fd Rhinestone Band) på Leadsång & Dragspel.

Praktisk information

Tider:
17:30 Entré 
18:00 Middag
20:00 Set 1
21:00 Paus
21:30 Set 2
23:00 Slut

Parkering: Vill ni göra en extraordinär entré och ta med er veteranbil? Det finns gott om fria parkeringsplatser på Knistad Herrgård vilket innebär att man med fördel kan ta bilen till evenemanget, eller varför inte bo i ett av Knistads alla vackra hotellrum? 

Boende: Knistad Herrgård har just nu en kampanjpris på enkelrum (1200kr) och dubbelrum (1400kr) som gäller fram till midsommar och bokas via mail eller telefon

Med reservation för ändringar

Arrangör

Konsertarrangör med bas i Skövde - För en levande livemusikscen! Grundades 2014.

Lokal

Knistad Herrgård Knistad Herrgård, KNISTAD 8, 541 92 Skövde

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.