Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

The Glamtastic Vintage Jazz Club med Beatrice Aurore

Eventet är avslutat

The Glamtastic Vintage Jazz Club med Beatrice Aurore

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

23 mar 2024 20:00 - 24 mar 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

THE GLAMTASTIC VINTAGE JAZZ CLUB MED BEATRICE AURORE

Välkommen tillbaka till The Glamtastic Vintage Jazz Club, en intim jazzklubb med stilmässig inspiration från de anrika jazzklubbarna i New York, speakeasys under förbudstiden samt från burlesk- och cabaretscenerna i New York, Paris och samtidens Stockholm. En magisk mix som inte går att motstå! Här ges jazzartister med personlig scenstil, som är nya eller underrepresenterade på jazzscenen företräde. Efter att ha startat som undergroundklubb har The Glamtastic Vintage Jazz Club etablerat sig som Stockholms glammigaste och hemligaste jazzklubb, sedan 2023 med hemmascen på legendariska restaurang Landet vid Telefonplan.
Lördagen den 23 mars fortsätter vårsäsongen med den andra av tre klubbar på Landet! Dörrarna, liksom baren, öppnar kl 20.00, så kom och mingla med oss för att komma i stämning. Kl 21.00 inleder husbandet Aurora Brännström Trio med sin omisskännliga Fun Sexy Cool Jazz och efter kl 22.00 är det dags för kvällens gäst: BEATRICE AURORE.

Beatrice Aurore bjuder på glittrande fantasi och blottläggande mörker i sitt artisteri. Som cabaretsångerska inspireras hon av det tidiga 1900-talets ockulta mystik och vräkiga glamour. Under kvällen kommer hon att framföra välbekanta stycken med kittlande vintage-influenser och beslöjad charm till ackompanjemang av husbandets grundpelare Ludvig Lundgren på piano och Mårten Korkman på bas.
Beatrice Aurore är en kreatör med flera ansikten. Som låtskrivare skapar hon teatralisk dark-pop i elektro-akustiska produktioner, och som ena halvan av scenkonstbolaget Oddities & Mirth har hon producerat föreställningar med både modern neo-cabaret liksom klassiskt vintage-stuk. Artistkarriären började redan vid 5 års ålder, varefter hon turnérat och uppträtt på små och stora scener runt om i Sverige och Europa, både med egen musik och som del av större föreställningar och produktioner.

Aurora Brännström Trio består av pianisten Ludvig Lundgren, basisten Mårten Korkman och sångerskan Aurora Brännström. I tio år har de flirtat med en retrojazzig estetik såväl i arrangemang som i scenisk stil på allt ifrån anrika klubbar, teatrar, kyrkor och privata fester. Det är publikfriande, medryckande och professionellt.

Lokal

Landet, LM Ericssons Väg 27, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer