skip to main content

THE GIRL FROM ALEPPO - kammarkören Vocantus, Enskede-Årsta Ungdomskör och Årsta Diskantkör

Få biljetter kvar

THE GIRL FROM ALEPPO - kammarkören Vocantus, Enskede-Årsta Ungdomskör och Årsta Diskantkör

Från Gratis

Plats

Datum

2 jun 2024 16:30 - 17:30

Beskrivning

Sön 2 juni kl 16.30 Årsta kyrka
Everyday wonders - The girl from Aleppo 
Körverket The Girl from Aleppo av Cecilia McDowell framförs sceniskt av Årsta diskantkör, Enskede-Årsta ungdomskör och Kammarkören Vocantus.
Karolina Weber Ekdahl, violin
Matilda Lindholm, piano
Christine Löfgren, regi
EvaMarie Agnelid och Staffan Bråsjö, dirigenter

En berättelse om Nujeen Mustafa, en kurdisk tonåring med cerebral pares som tvingas att fly från sitt hem i ett krigshärjat Syrien och ge sig ut på en mödosam resa till Europa med sin syster.

Fri entré. Insamling till Act Svenska kyrkan.

Konserter i vår - Välkommen till Enskede-Årsta församling! (svenskakyrkan.se)

Arrangör

Det är fri entré till alla konserter i Enskede-Årsta församling. Tack för att du som medlem gör det möjligt. 

Vi samlar in pengar till Act Svenska kyrkan vid alla konserttillfällen. 
Act Svenska kyrkan är Svenska kyrkans internationella bistånds- och utvecklingsverksamhet. Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer. Tack vare lokala samarbeten är arbetet effektivt och handlingskraftigt.

Varmt välkommen!

Lokal

Årsta kyrka, Bråviksvägen 47, Årsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer