Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

The Fashion Concert

Eventet är avslutat

The Fashion Concert

Från 90,00 SEK

Plats

Datum

27 aug 2023 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Hållbart mode möter körmusik i The Fashion Concert av Stagebird och Rabalder

The Fashion Concert lyfter fram det svenska modeskapandet som en kommentar till dagens slit-och-släng-kultur med oetiska miljö- och arbetsförhållanden. Stagebird har valt att samarbeta med fem designers som arbetar utifrån olika hållbarhetsperspektiv.

I processen undersöker kören Rabalder vad plaggen väcker för tankar och känslor samt vad som sker i mötet mellan människa, musik och klädkonst. Koristerna ger ett collage av den rika känslorymd som varje människa bär på och lämnar den metaforiska skyltdockan med frågan: “Vem får lov att bära couture?”

Göteborgsbaserade Stagebird står för en tvärkonstnärlig och samhällsreflekterande scenkonst i form av musikdramatiska produktioner. För kören Rabalder är publikkontakt, ett myllrande scenliv, kostym, koreografi och ljus lika viktiga som musiken och bredden. Medverkande: Christian Hedenfeldt, Malena Ekström, Kemal Alidzikovic, Rebecca Lazorn och Filip Åkerblom, design och kostym. Ellen Abrahamson, producent och konstnärlig ledare Stagebird, Peter Lyche Holmstrand, konstnärlig ledare Rabalder, Charlotte Strandberg, poesi.

Arrangör

På Röda Sten Konsthall upplever du utställningar och föreställningar av svenska och internationella samtidskonstnärer. På husets fyra våningsplan kan du se allt från måleri och fotografi till performance, video och ljudkonst.

Lokal

Röda Sten Konsthall, Röda Sten 1, 414 51 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer