Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

The FAB Coach's School of High Heel 18 april - STHLM

Event inställt

The FAB Coach's School of High Heel 18 april - STHLM

Från 950,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2020 15:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

BeskrivningTräning ger erfarenhet. Så även när det gäller att på ett fabulöst sätt strutta varje trottoar fram som om det vore din alldeles egna catwalk. Mrs M will show you how...


Efter år spenderade uppe på sina höga klackar kan hon allt om hur du sätter ordentligt sväng på dom där härliga höfterna, hur du tränar upp muskulaturen i både vader, vrister och i självaste fötterna (and other places as well) för att orka med långa dagar (och nätter) uppe på höga klackar. Förutom ren gåteknik går vi även igenom sko- och klackhistoria samt vilka hälsofördelar vi kvinnor får av att gå i höga klackar, både psykiskt och fysiskt. Och så en stor dos inspiration och Woman Power-pepp på det! HURRA! Efter dessa 2,5 timmar så kan du springa i dina högsta heels och sväva nerför trappor. Det lämnar vi garanti på!

Anmälan & Pris:
2,5 tim workshop kostar 950:-.
Alla elever får en goodiebag från av oss väl utvalda och beprövade varumärken till ett värde av 900:-
(Biljett återbetalas ej vid förhinder men får överlåtas.)

Medtag:
TVÅ par klackskor i olika höjd, ett par med lite lägre klack som du är bekväm med samt de högsta klackar du äger! MYCKET viktigt med två par skor med olika klackhöjd. Observera att klackarna måste vara hela och får inte vara trasiga så att spikarna tittar fram för att inte skada golvet i danslokalen. Vi rekommenderar EJ kilklack.

Klädsel:
Snygg och rörlig, dock inga mysbrallor - det är absolut förbjudet!
Gärna något ni känner er snygga och fabulösa i... och som visar those lovely hips and sassy legs of yours då vi behöver se hur kroppen rör sig så skippa den bylsiga tunikan och breda byxan och förbered dig på att du kommer att svettas en del så lämna även den tjockaste tröjan hemma.

Tid och Plats:
18 april
Kurs: kl 15 - 17:30
Danscenter - Fryshuset - hitta hit
Mårtensdalsgatan 2-8
Hammarby sjöstad
Närmaste hållplats är antingen Mårtendal med tvärbanan eller så går man från Gullmarsplans tunnelbana/busshållplats (7 min). I receptionen ber man om anvisning ner till sal 3.
(Obs! Viktigt att komma i tid då kursen startar prick kl 15).

Inspiration:
Mrs M blev inbjuden att High Heels-testa Pergos nya golv "Pergo Sensational". Ta även en titt på vår YouTube-kanal med filmer från tidigare klasser samt podcasts och pressklipp. För fler bilder, besök oss gärna på Facebook.

Vill du boka en privatklass, möhippa eller svensexa kontakta oss på info@thefabcoach.com

Nedan hittar du kommentarer från tidigare elever, vill du ta del av fler omdömen besök vår hemsida, www.thefabcoach.com

Arrangör

Här hittar du biljetter till alla offentliga event med the FAB Coach Mrs M.

Lokal

Danscenter - Fryshuset Mårtensdalsgatan 2-8, 120 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer