The FAB Coach's School of High Heel 16 maj - STHLM

Mårtensdalsgatan 2-8, 120 30 Stockholm
16 maj 2020 15:00 - 17:30
Superarrangör
Biljetter 950,00 SEK
Biljetter 950,00 SEKTräning ger erfarenhet. Så även när det gäller att på ett fabulöst sätt strutta varje trottoar fram som om det vore din alldeles egna catwalk. Mrs M will show you how...


Efter år spenderade uppe på sina höga klackar kan hon allt om hur du sätter ordentligt sväng på dom där härliga höfterna, hur du tränar upp muskulaturen i både vader, vrister och i självaste fötterna (and other places as well) för att orka med långa dagar (och nätter) uppe på höga klackar. Förutom ren gåteknik går vi även igenom sko- och klackhistoria samt vilka hälsofördelar vi kvinnor får av att gå i höga klackar, både psykiskt och fysiskt. Och så en stor dos inspiration och Woman Power-pepp på det! HURRA! Efter dessa 2,5 timmar så kan du springa i dina högsta heels och sväva nerför trappor. Det lämnar vi garanti på!

Anmälan & Pris:
2,5 tim workshop kostar 950:-.
Alla elever får en goodiebag från av oss väl utvalda och beprövade varumärken till ett värde av 900:-
(Biljett återbetalas ej vid förhinder men får överlåtas.)

Medtag:
TVÅ par klackskor i olika höjd, ett par med lite lägre klack som du är bekväm med samt de högsta klackar du äger! MYCKET viktigt med två par skor med olika klackhöjd. Observera att klackarna måste vara hela och får inte vara trasiga så att spikarna tittar fram för att inte skada golvet i danslokalen. Vi rekommenderar EJ kilklack.

Klädsel:
Snygg och rörlig, dock inga mysbrallor - det är absolut förbjudet!
Gärna något ni känner er snygga och fabulösa i... och som visar those lovely hips and sassy legs of yours då vi behöver se hur kroppen rör sig så skippa den bylsiga tunikan och breda byxan och förbered dig på att du kommer att svettas en del så lämna även den tjockaste tröjan hemma.

Tid och Plats:
16 maj
Kurs: kl 15 - 17:30
Danscenter - Fryshuset - hitta hit
Mårtensdalsgatan 2-8
Hammarby sjöstad
Närmaste hållplats är antingen Mårtendal med tvärbanan eller så går man från Gullmarsplans tunnelbana/busshållplats (7 min). I receptionen ber man om anvisning ner till sal 3.
(Obs! Viktigt att komma i tid då kursen startar prick kl 15).

Inspiration:
Mrs M blev inbjuden att High Heels-testa Pergos nya golv "Pergo Sensational". Ta även en titt på vår YouTube-kanal med filmer från tidigare klasser samt podcasts och pressklipp. För fler bilder, besök oss gärna på Facebook.

Vill du boka en privatklass, möhippa eller svensexa kontakta oss på info@thefabcoach.com

Nedan hittar du kommentarer från tidigare elever, vill du ta del av fler omdömen besök vår hemsida, www.thefabcoach.com

Profile picture
the FAB Coach

Här hittar du biljetter till alla offentliga event med the FAB Coach Mrs M.

Eventet är avslutat

The FAB Coach's School of High Heel 16 maj - STHLM

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.