Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

THE CONFUSIONS - RELEASEFEST MED VÄNNER - SUPPORT: KÚBAL

Eventet är avslutat

THE CONFUSIONS - RELEASEFEST MED VÄNNER - SUPPORT: KÚBAL

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

10 nov 2023 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Tider:
19:00 Insläpp

Priser:
Medlem: 150 kr
Ej medlem: 250 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr

Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u…

Som KLUBBHJÄLTE kan du givetvis köpa biljetter till medlemspris!
Pipelines klubbhjältar är ett supporterskap i form av 100 kr som dras från ditt konto varje månad. Betalningsavgiften är låg och inbakad i månadskostnaden, så det finns inga dolda avgifter eller extra kostnader utöver hundringen. Observera att detta är ett långsiktigt supporterskap med ett minimum på 6 månader – detta för att vi ska kunna budgetera och planera verksamheten på ett ekonomiskt tryggt sätt.

Bli klubbhjälte här:
https://billetto.se/e/klubbhja…


The Confusions har gjort i stort sätt allt och är ett band som aldrig stagnerat. Bandet har haft majorkontrakt på storbolag, blivit hyllade av Engelsk musikpress och i samma andetag blivit sågade av lokalpressen, turnerat utomlands, floppat med den så viktiga tredje skivan för att sedan komma tillbaka med en MTV hit, gått från pophopp till indieveteraner, skrivit GIF-Sundsvalls officiella låt, skapat Beatleshysteri i Kaliningrad och självklart spelat på The Cavern Club i Liverpool.

Bandet är nu en pulserande livemaskin bestående av fyra goda vänner med en stark kärlek till musiken de skapar tillsammans.

The Confusions är ett popband från Sundsvall. Bandet bildades i början av 1990-talet och har hittills släppt elva album. Singeln The Pilot, från albumet Trampoline (2002), räknas som en av bandets största hitar - då den höll sig kvar på MTV:s Up North-listas första plats under två veckor.

The Confusions bildades 1991 av ett gäng barndomsvänner i förorten Skönsberg i Sundsvall. En stad mer känd för sin punk-, postpunk- och metalscen. Men att vara en outsider kan ibland vara till din fördel. En stark vänskap och "Vi mot världen"-känsla gjorde att bandet utvecklades snabbt.

Fem år senare skulle deras andra album "Everyone's Invited" - producerat av Peter Svensson från The Cardigans, sälja 15 000 ex och öppna alla dörrar med europaturné och fina recensioner över världen. Record Collector kallade plattan "ett av årets fem bästa album".

Några år senare skulle en spelning på SXSW öppna dörren för några turnéer i USA och slutligen även en nordisk MTV-etta för videon till The Pilot 2002. Som i sin tur gav spelningar i Ryssland och Baltikum och på senare år har bandet även hunnit med spelningar i Kina och fått en växande publik i Sydamerika och Mexiko.

Efter en motig period byggde bandet en studio i sin replokal och 2008 spelade in det mer än en timme långa egenproducerade albumet "The Story Behind the Story", av många betraktades som deras finaste verk och även hittade ett nytt arbetssätt genom att spela in och producera i sin egen studio.

I början av 2020 spelade bandet en två timmars show i hemstaden Sundsvall. Länk till liveshow: https://www.youtube.com/watch?...

Live är de ett fantastiskt band och detta album bevisar också deras imponerande låtskrivarfärdigheter och passion för sitt egensnickrade musikaliska universum.
På det senaste släppta albumet, dubbelvinylen "Black Silhouettes" hittar du allt från lo-fi-indie-grooves, enkla indiepoplåtar till melodisk post-punkenergi, ett imponerande album av ett band som förfinat sitt hantverk. Att bandet numer är en kvartett har givit musiken mer luft, lekfullhet och en ny tydlighet.

I november 2023 är The Confusions aktuella med ett nytt album som ännu inte fått sin titel.

Lyssna gärna på singeln Killer At The Airport:
https://open.spotify.com/track/5TzBQ7Dqyw7myJFlNe7jdc?si=b4aba80fab0a4da3
... och singeln Rain Rain Rain:
https://open.spotify.com/track/70LW29ws8BJDHB8eu2gbiQ?si=16213b1cb9444c97


KÚBAL
Kúbal är ett rykande färskt band från Sundsvall med Björn Sundström i spetsen! Mer info kommer!

Arrangör

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokal

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer