The Color Run Night Göteborg 2016

10 sep 2016 16:00 - 22:00

Frihamnen, Frihamnen, 41755 Göteborg

THIS EVENT HAS BEEN CANCELLED!Välkommen till nattlivet.. It's Glow Time!

The Happiest 5K On The Planet nattsuddar - det är Göteborg-premiär för The Color Run Night!

Get your glow on!

Med urcool ny löparutrustning och de mest färgsprakande race-attraktionerna du någonsin sett kommer tusentals löpare att lysa upp natthimlen i Göteborg den 10 september!

Hugg tag i dina bästisar och berätta att ni ska vara med, för biljetterna kommer att gå åt som smör i (midnatts)solsken!

Glowing Dance Party Festival
Energin är förtrollande när solen gått ner över Göteborg, se till att hänga med oss på vårt party under stjärnorna! Grymma fototillfällen med kompisarna, fantastiska färgshower och ljuv, dunkande musik i högtalarna så att ni kan dansa tills fötterna håller på att ramla av. Vi ses där!


Viktig info:
Det ska vara en fördel att köpa sin biljett i god tid. Därför är biljetterna som billigast vid det första biljettsläppet, och ökar sedan gradvis. Biljetten till The Color Run Night kostar 48 €, men under sommaren kan du få biljetter med ordentlig rabatt, i färgskalan GUL (billigast), ROSA, GRÖN och BLÅ. Bara slå till nu. Det lönar sig!


Glow with the flow!
Våra självlysande färgstationer, upplysta såpbubbelstationer och överraskningar längs hela banan kommer att, på ett helt magiskt sätt, guida dig fram till mållinjen och vårt episkt vilda Finish Line Festival Party! The Color Run Night tar det här med glow partys till en helt ny nivå! Inte missa!

Shake, Rattle and Glow!
Alla våra nattlöpare får ett helt makalöst race kit bestående av en "The Color Run Night special edition" självlysande race t-shirt, en pannlampa med uv-ljus, en unik självlysande färgbomb, vatten vid mållinjen, en race brief och självklart tillträde till vår urgrymma Finish Line Festival. Get your glow on!


Viktig info:
Du väljer storlek på t-shirt när du hämtar ut ditt start-kit och behöver därför inte välja storlek vid biljettköp.

Kom ihåg att barn under 9 år springer gratis och att barn mellan 9-13 år springer till ett kraftigt rabatterat pris.


LED Bling
Vi har fått fram massor med accessoarer som ni kan köpa tillsammans med biljetten. Detta är vad som finns att välja mellan: