The Color Run Göteborg 2015

5 sep 2015 12:00 - 18:00

Frihamnsområdet, Göteborg, 417 56 Göteborg

The Color Run 2015

The Color Runs lopp kommer i år vara på Frihamnsområdet i centrala Göteborg.

I våra lopp handlar det inte om att komma först - utan att ha så roligt som möjligt tillsammans med dina vänner. Alla kan vara med, oavsett ålder och kondition. Vi kan lova att såväl den mest erfarne löparen som nybörjaren kommer att få en fantastisk upplevelse.

Vill du veta mer – besök vår hemsida: www.thecolorrun.se

The Color Run Göteborg Information:
Upptakt och uppvärmning: 13:00 - 14:00
Start: kl. 14:00. Grupper med löpare skickas ut var 5:e minut.
Pick-up: Från kl. 12:00. Kom tidigt på tävlingsdagen – vi börjar i tid!

Du kan även läsa de vanligaste frågorna och svaren här. Observera att tiderna är ungefärliga. Alla biljettköpare får all nödvändig information via e-mail - i god tid innan den loppet.

Företagsbiljett

Vi ger extra rabatt till er som anmäler sig som ett företag, en organisation eller en kommun. Ni behöver vara minst 20 personer (gärna fler) som vill springa The Color Run tillsammans. Vid förfrågningar om denna rabatt, var god kontakta sweden@thecolorrun.com


Barn 0 - 8 springer gratis, i vuxet sällskap (såklart).

www.thecolorrun.se

Se de Vanligaste frågorna och svaren här.
Se The Color Run's allmänna villkor här

Facebook


Afterparty @ Världskulturmuseet!

Lördag 5e september går The Color Run Göteborg 2015 av stapeln och givetvis blir det färgglad fest även efteråt! Biljetter till efterfesten finns att köpa här.

Denna gång kör vi en mäktig fest vi sent ska glömma då vi tar över hela Världskulturmuseet, mitt i centrala Göteborg, vägg i vägg med Liseberg, Universuem och Korsvägen! Pulsen kommer vara hög i denna unika lokal då Nadja Seyer ochSusanne Svensson kontrollerar kvällen bakom spelarna och vi önskar alla varmt välkomna till den perfekta avslutningen på ett fantastiskt lopp!

Förköp: 140kr
Pris i dörren: 180kr
Tid: 21-03 (The Color Run Happy Hour mellan 21-22.30!)

Tack till Världskulturmuseet, Grolsch och Fireball!


The Color Run stöttar Hjärnfonden

The Color Run är världens största serie "fun runs". Över en miljon människor springer i mer än 50 länder över hela världen. För andra året i rad arrangeras nu loppet, som är känt som "världens roligaste 5 km", i åtta svenska städer.

The Color Run har tradition för att ha en välgörenhetspartner och i år stöttar de Hjärnfonden - en fond som samlar in medel till forskning om hjärnan och nervsystemet och om hjärnsjukdomar och hjärnskador. Utöver en donation som ligger fast står The Color Run och Hjärnfonden för en särskild typ av biljett: En Charity-biljett som ger deltagarna möjlighet att för 10 kronor extra stödja Hjärnfonden. Bidraget går direkt till fonden.

The Color Run gläder sig över samarbetet med Hjärnfonden och hoppas att det kan öka kunskapen om det viktiga arbetet mot hjärnsjukdomar.

"Hjärnfonden gör stor skillnad med deras stöd åt forskning om sjukdomar som Alzheimers, ALS och hjärnskador som drabbar både unga och gamla i Sverige. Vi hoppas att vårt bidrag kan hjälpa till med att göra skillnad för tusentals svenskar som är drabbade av sjukdomarna", säger Tomas Stålmarck från The Color Run Sverige.

Läs mer om Hjärnfondens arbete på hjarnfonden.se.

Early Bird

Stängd

Spring själv

Stängd

Lagbiljett (min. 4) - gäller för 1 person

Stängd

Ung (9-13 år)

Stängd

Solglasögon

Stängd

Två Påsar Färg

Stängd

Fem Påsar Färg

Stängd

Tyllkjol

Stängd

2 stycken Retro headband

Stängd

Strumpor

Stängd

Retro headband

Stängd

Spring själv + ge 10 kronor till Hjärnfonden

Stängd

Spring själv + Afterparty (@ Världskulturmuseet)

Stängd

Happy Hoodie

Stängd