Eventet är avslutat

The Bucket List

0,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

20 mars 2020 - 21 mars 2020

Beskrivning

Beskrivning: Det finns en hel del skit därute. Världen behöver fixas och Emilia inser att trollfabriken måste sprängas innan folk blir idioter. En kamp mellan ont och gott börjar – och The Bucket List är svaret. Så under tiden Carolina blir dumpad av sin tjej, Jasmine hotas av utvisning och Alice jagas av mobbare fattar Emilia att världen behöver fixas till och skriver en fett chill bucket list. Här börjar förändringen.

__________________________________________________________________________________________-

Musikalen "The Bucket List" visas nu som URPREMIÄR på Bio Forellen i Tyresö. Spelas Fredag 20/3 kl 19.00 samt Lördag 21/3 kl 14.00 och 18.00. Boka din biljett NU!

Obs: Max antal sålda biljetter är 100/ föreställning trots 240 möjliga sittplatser.

Ps: Stort tack till LOCATIONTRUCK.SE för er generösa sponsring av loger till ensemblen i form utav era fina truckar. Ovärderligt! 

Arrangör

Lokal

Bio Forellen Bio Forellen, BOLLMORA TORG 9, 135 40 Tyresö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.