The Billionaire Bootcamp med Nils van der Poel

The Billionaire Bootcamp med Nils van der Poel

Biljetter från 295,00 SEK

Plats

Datum

17 apr 2023 18:30 - 21:00

Beskrivning


Ta chansen att delta i årets kanske mäktigaste Bootcamp. En unik kombination av motivationsföreläsning i världsklass som kommer ge dig chansen att släppa lös de mest otroliga och gränslösa drömmar och ett stökigt svettigt träningspass.

En full body-and-mind-experience helt enkelt. Det hela är så mäktig att vi kallar eventet för the Billionaire Bootcamp.

Begränsat med platser. Bootcampen sker måndag 17 april med start kl. 18.30.

Givetvis håller vi till hos Sveriges Olympiska Kommitté och träningen sker på Stockholm Stadion.

OBS! Begränsat med platser men vi jobbar för att utöka dem, givet efterfrågan. Så ställ dig gärna i väntkön om det inte finns bokbara platser tillgängliga. Så får du information direkt när en plats blir tillgänglig.

Du måste vara fyllda 18 år för att delta i eventet. Biljetten är personlig och kan inte överlåtas. Genom att delta ges samtycke till att material från eventet kan komma att publiceras och kommuniceras under perioden april till juni 2023 via Svenska Spel Turs egna digitala och sociala kanaler såsom hemsida, Facebook, Instagram, epost. 

Träning, svett, pepp, lättare förtäring och skratt utlovas.

Välkommen!


Arrangör

Eurojackpot

Spel från Svenska Spel AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Lokal

Stockholm Stadion , Lidingövägen , 11433 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.