skip to main content

The Beatles Tribute med BeatUs I Kalkbrottet Djupvik

Nyligen tillagt
Nyligen tillagt
Nyligen tillagt

The Beatles Tribute med BeatUs I Kalkbrottet Djupvik

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

18 aug 2024 15:00 - 17:00

Beskrivning

The Beatles Tribute

Efter två konsertsuccéer för Kultur i Yngarebygden i det vackra kalkbrottet i Djupvik vid Björkvik är det nu dags igen;

Den 18 augusti kl 15.00 bjuder BeatUs på en storartad hyllning till The Beatles!

Till vår utomhusscen med kalkbrottets höga stenväggar som omramning kommer i år gruppen BeatUs. I vanliga fall står dessa gentlemän bakom Robert Wells i hans nationella och internationella scenproduktioner. Denna augustieftermiddag byter de dock skepnad och tar oss med tillbaka till 60-talet för att uppleva popen och historien om bandet som fick världens musik att ta en annan riktning. BeatUs har åkt Sverige runt med sin show och har mötts av stor uppskattning. Med anekdoter, storys, spelglädje, stämsång, ohämmat ös och musikalisk ekvilibrism tar BeatUs oss med på en hyllning till ett av världens mest spelade och uppskattade band genom tiderna –

The Beatles.

BeatUs består av: Lasse Risberg, bas & sång, Michael Nilsson, gitarr & sång, Lars Wikström, gitarr & sång, Roine Johansson, trummor & sång

Det här blir en riktigt häftig nostalgi-eftermiddag. Bjud med dig dina vänner, ta med en stol att sitta på och kanske även en utflyktskorg?


Konserten är ett utomhusarrangemang, kläder efter väder. (Sol är beställt.) Parkering finns i anslutning till kalkbrottet. Se även www.kulturiyngarebygden.se


Du når Djupvik med bil via väg 55 från Katrineholm eller Norrköping, därefter väg 538 mot Björkvik. Alternativt från E 4, skylt mot Björkvik.

Biljetter á 250 kr köps via Billetto.se

Konserten arrangeras av Kultur i Yngarebygden med stöd från Sörmlands Sparbank och Katrineholms kommun.

Arrangör

Den ideella föreningen Kultur i Yngarebygden vill med sin verksamhet berika det kulturella livet kring sjön Yngaren i Södermanland. Vi vill bjuda publiken inspirerande kulturupplevelser och skapa spännande möten mellan människor och konstnärliga uttryck. 

Lokal

Katrineholm Djupvik, Kalkbrottet, Djupvik 641 93 Katrineholm, Djupvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer