skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

THE ART OF THE DUO — Torbjörn Zetterberg & Jesper Molin

Eventet är avslutat

THE ART OF THE DUO — Torbjörn Zetterberg & Jesper Molin

Från Gratis

Plats

Datum

21 aug 2022 15:00 - 16:00

Beskrivning

THE ART OF THE DUO

Välkommen till jazzkonserten The Art of the Duo med de mycket spännande musikerna Torbjörn Zetterberg och Jesper Molin. De spelar låtar ur den amerikanska sångboken. Duon tolkar dessa låtar mycket personligt med improvisation står i centrum.

TORBJÖRN ZETTERBERG, KONTRABAS

En av Sveriges mest innovativa och busiga jazzmusiker. Zetterberg började på Södra Latin därefter Svalövs Folkhögskola, men det var först när han påbörjade sina studier på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm väldigt ung som han började bli välkänd. han började spela med Fredrik Noren band där han träffade saxofonisten Jonas Kullhammar. Torbjörn kom senare att ingå i Jonas Kullhammar quartet som turnerade internationellt över hela världen. Torbjörn har medverkat på många skivinspelningar med olika musiker och även släppt skivor i eget namn med musiker som Lina Nyberg, Per "Texas" Johansson mfl.

JESPER MOLIN, TRUMPET

Har sagts att Jesper är en av Sveriges mest egensinniga trumpetare. Utbildad på Skurups Folkhögskola därefter utbildad musiklärare i Stockholm. Har spelat med många ur Sveriges jazzelit såsom, Joakim Milder, Roland Keijser, Jan Allan, Monica Zetterlund, Magnus Broo, Krister Andersson, Jakob Karlzon mfl.

BILJETTER

0 — 12 år, kostnadsfritt

13 — 17 år, 150 kr

18 — 64 år, 200 kr

65+, 150 kr

En bokningsavgift tillkommer

DATUM OCH TID

Söndag 21 augusti 2022

Kl. 15.00

Spelningen är 1 timme lång

PLATS

Falkgatan 2, 784 50 Borlänge

Med buss når du oss via hållplatserna Jägarvägen, Klöverstigen, Tjärna centrum och Harstigen. Bilar kan parkeras vid gatan. För information om tillgänglighet besök vår webbplats, www.svartagran.com.

SAMARBETSPARTNER

Vi samarbetar med Region Dalarna, ABF Borlänge–Nedansiljan, Konstfrämjandet Dalarna, Borlänge kommun, Borlänge Energi och Simplitude.

Arrangör

DNA
Galleri Svarta Gran grundades för att stärka kulturlivet och tillgängliggöra smal konst till en bred publik som annars inte skulle besöka ett konstrum. Därigenom agerar Svarta Gran med konsten som medel för en demokratisk samhällsutveckling som grundar sig på jämlikhet, mångfald och kreativitet.

Experimentlusta
Galleri Svarta Gran präglas av en experimentlusta och nyfikenhet. Detta uttrycker sig genom att publiken får ta del av nya perspektiv och uttryck på den bästa samtidskonsten.

Perspektiv på samhället och oss själva
Genom modiga och utforskande konstupplevelser skapar Galleri Svarta Gran möten mellan publik, konst och konstnärer. Dessa möten ger perspektiv på samhället och oss själva.

Namnet
Namnet Galleri Svarta Gran kommer från det faktum att en från galleriet kan blicka upp mot Tjärnaberget och vid vissa tidpunkter se silhuetter av vackra granar. Närheten till natur och känslan av att vara en del av något större blev det som fick ge namn åt galleriet i dess begynnelse.

Lokal

Galleri Svarta Gran Galleri Svarta Gran, Falkgatan 2, 784 50 Borlänge

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer