The Ark paket

The Ark paket

Biljetter från 445,00 SEK

Plats

Datum

13 aug 2022 16:30 - 18:30

Beskrivning

Kom och ladda upp inför The Arks reunionkonsert hos oss på Harrys & hotell Fritiden

Boka vår två-rätters middag så bjuder vi på bussresa till och från konserten på Öja Krog

Kvällens meny

- Toast Skagen på frasig surdegstoast, picklad rödlök, pepparrot & citron 


- Harrys Biff & Bea - Grillad ryggbiff, bearnaisesås, rödvinssås, tomatsallad och pommes frites

Vegetariskt/Fiskalternativ finns. 


Bussen avgår utanför Hotell Fritidens huvudentré 18.15 och avgår från konsertområdet 20 minuter efter konsertens slut, avlämning sker på upphämtningsplatsen

Begränsat antal platser 

Bokningen avser middag 16.30 

OBS! Biljetter till konserten köps separat!

Arrangör

Fritiden Hotell & Kongress är det gamla badhuset från 60-talet med interiörer som har sparats eller återvunnits och nu återfötts som ett unikt hotell. Hos oss i Ystad lever riviera -känslan inte bara på sommaren, utan hela året runt. Våra uppträdanden sker i kongresshallen som rymmer ca 250 personer och ligger vägg i vägg med restaurangen. 

Lokal

Fritiden Hotell & Kongress Fritiden Hotell & Kongress, Österleden 19, 271 42 Ystad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.