Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

The Abyss Presenterar: Night Demon + Bomber

Event inställt

The Abyss Presenterar: Night Demon + Bomber

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

25 jul 2017 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Sommaren på abyss ser tämligen ljus ut! Härmed presenterar vi: Night Demon!

Night Demon är ett heavy metal band från USA som har varit igång sedan 2011, och har på sitt CV släppt en EP och 2 plattor, den senaste denna våren vid namn Darkness Remains. De är nu ute på europaturné och vi är överlyckliga att få dem till vår scen!

Lyssna här:

https://www.facebook.com/nightdemonband/

Bomber är vad namnet antyder: högljudd, svettig och spektakulär hårdrock. Trion är blott ett år gammal, och har redan levererat en helt fantastisk EP. På scen utlovas en kavalkad av grymma riff, bländande solon och hårda poser. Boogie 'til you drop, never ever stop!
Lyssna här:
https://youtu.be/bHOl7yz8aVw
https://www.facebook.com/bomberbandofficial/

Arrangör

Heavy Metal & Hard Rock / Rock Pub & Restaurant Gothenburg, Sweden. Andra Långgatan 35, 41327

Lokal

The Abyss, Andra Långgatan 35, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer