Eventet är avslutat

The Abyss Presenterar: Helvetets Port & Zex

80,00 SEK

Datum

13 jun 2017 19:00 - 14 jun 2017 21:00

Beskrivning

Festligheterna avtar inte efter Muskelrock och Sweden Rock! Måndagen den 12 juni bjuder vi in till hårdrocksröj på Abyss, då Helvetets Port och Zex lirar loss på scenen. Dessutom snurras plattor av DJ Dö The Mäth hela natten lång på Andra Långlånglång. Inled veckan på bästa möjliga sätt – med heavy metal och billig öl!

HELVETETS PORT
Gammalt är bäst. De svenska metallhjältarna är tillbaka för att visa hårdrocksscenen att den rätta stilen är allt som behövs!

https://www.youtube.com/watch?v=NRQpAMcJOrk
https://www.facebook.com/HelvetetsPort/

ZEX
Metal/punk från Kanada svänger kängorna på Abyss för att riva av det skitigaste Nordamerika har att erbjuda. Upp till bevis!

https://www.youtube.com/watch?v=wTJJLrE1VPQ
https://www.facebook.com/zexzexzexofficial/

Arrangör

Heavy Metal & Hard Rock / Rock Pub & Restaurant Gothenburg, Sweden. Andra Långgatan 35, 41327

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.