Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

That´s All Right

Eventet är avslutat

That´s All Right

Från 280,00 SEK

Plats

Datum

6 mar 2020 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50 - och 60-talets största legender och ikoner. Några som kommer att tolkas är Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan, Fats Domino!

På scen möter ni Kingen Karlsson, som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg”. Showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män. Han har även haft roller i Juloratoriet och St Michael och varit med i tv- program som Så ska det låta, Dobidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

BeatUs består av Lars Risberg, Lars Wikström, Roine Johansson och Mickael Nilsson, enastående musiker som har kompat nationella och internationella artister i över 30 år. Däribland Robert Wells i alla hans produktioner. BeatUs gör just nu succé i Sverige med sina The Beatles konserter. Även vi i Älta Kultuknut har haft nöjet att få ha dem hos oss. Ikväll breddar de sig och visar publiken vilka fantastiska musiker och sångare de är.

Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop- och rockmusikens historia kommer att hyllas och tolkas, i denna underbart härliga show som fullständigt tokhyllas av såväl media som publik!

Högsta betyg!
”Kristanstadsbladet”

En hjärtlig och mäktig hyllning till de stora ikonerna!
”OP”

Alla har kul med Kingen, vilka musiker!
”Corren”

Arrangör

Älta Kulturknut är Ältas Kulturhus. Här finns det spännande aktiviteter för olika åldrar. Vi hyr ut lokaler till dans, teater, cirkus, målarkurser, musik, möten och fester mm.

Lokal

Älta Kulturknut AB Älta Kulturknut AB, 138 30 Älta, 138 30 Älta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer