That´s All Right

138 30 Älta, 138 30 Älta
6 mar 2020 19:00 - 21:30
Superarrangör
Biljetter 280,00 SEK
Biljetter 280,00 SEK

Varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50 - och 60-talets största legender och ikoner. Några som kommer att tolkas är Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan, Fats Domino!

På scen möter ni Kingen Karlsson, som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg”. Showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män. Han har även haft roller i Juloratoriet och St Michael och varit med i tv- program som Så ska det låta, Dobidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

BeatUs består av Lars Risberg, Lars Wikström, Roine Johansson och Mickael Nilsson, enastående musiker som har kompat nationella och internationella artister i över 30 år. Däribland Robert Wells i alla hans produktioner. BeatUs gör just nu succé i Sverige med sina The Beatles konserter. Även vi i Älta Kultuknut har haft nöjet att få ha dem hos oss. Ikväll breddar de sig och visar publiken vilka fantastiska musiker och sångare de är.

Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop- och rockmusikens historia kommer att hyllas och tolkas, i denna underbart härliga show som fullständigt tokhyllas av såväl media som publik!

Högsta betyg!
”Kristanstadsbladet”

En hjärtlig och mäktig hyllning till de stora ikonerna!
”OP”

Alla har kul med Kingen, vilka musiker!
”Corren”

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.