Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

THANK GOD IT'S FRIDAY

Eventet är avslutat

THANK GOD IT'S FRIDAY

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 sep 2023 22:00 - 9 sep 2023 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till den hetaste tillskottet till nattlivet i Stockholm. BALLIN STOCKHOLM, är den nya nattklubben som precis har öppnat sina dörrar!

Vi är spända över att bjuda in dig till en upplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar. BALLIN_STOCKHOLM är designad med tanke på att skapa kvällar fyllda med festglädje, enastående musik och en atmosfär som får adrenalinet att pumpa.

BALLIN_STOCKHOLM erbjuder fantastisk musik, state-of-the-art ljusshower och en dancefloor som är redo att bli din lekplats. Oavsett om du är en erfaren partyperson eller om det här är din första gång på en nattklubb, kommer BALLIN_STOCKHOLM att överträffa dina förväntningar.

Vår lineup av DJ:s består av några av de främsta talangerna i branschen, redo att leverera heta beats som får dig att dansa tills solen går upp. Du kan förvänta dig en musikalisk resa med allt från AFROBEATS, DANCEHALL, HIPHOP, R&B, AMAPIANO till REGGAETON och remixar som får varje hjärtslag att synkronisera med takten.

Så Kom och upplev festen du aldrig vill att ska ta slut på BALLIN_STOCKHOLM!

Arrangör

Lokal

Copacabana, Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer