Eventet är avslutat

Tengstrand på PM & Vänner: Schubert och Vårkonsert

210,00 SEK - 365,00 SEK

Plats

Datum

15 mar 2020 15:00 - 1 maj 2020 15:00

Beskrivning

Per Tengstrand och PM & Vänner fortsätter med två eftermiddagar med högklassig musik, miljö och förtäring!

Söndag 15 mars 15.00: Franz Schubert - det magiska geniet

Franz Schuberts musik har en skönhet som berör på djupet. En eftermiddag på PM & Vänner med en av de största kompositörerna någonsin i att skriva oförglömliga melodier. 

Fredag 1 maj 15.00: Vårkonsert med Chopin, Mozart m.m.

Efter en lång, kall och mörk vinter så kommer våren. Det firas på många sätt, och tillsammans firar vi den på PM & Vänner i sällskap av Chopin, Mozart, Bach och deras underbara musik. 

Arrangör

Lokal

PM & Vänner PM & Vänner, Storgatan 22-24, 352 31 Växjö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.