skip to main content

Telos Vision - Folkets Hus

Telos Vision - Folkets Hus

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

4 maj 2024 19:00 - 22:00

Beskrivning

TELOS VISION

Telos Vision är Teodor Booghs alter ego. 2023 släppte han skivan Traces Of Light som hyllats i både svensk och internationell press, och är nu nominerad på Manifestgalan under kategorin ”Årets Singer/Songwriter”. Under hela hösten var han med sitt band på turné som support för Graveyard och spelningarna fortsätter under 2024. Teodor är en högt ansedd musiker, producent och studiotekniker som jobbat med bl.a. Truls Mörck, Goat och Marcus Berggren. Telos Vision på skiva låter välproducerat, svävande och fluffigt. Live får låtarna ett nytt liv med utdragna jam, intensiva gitarrsolon och ännu mer energi. Missa inte Telos Vision på vägarna!

Kl 19.00 DJ Inge Svensson

Kl 20.00 Telos Vision

HÅLLBARHET / TILLGÄNGLIGHET

I samband med konserten serveras det vegetarisk soppa. Det erbjuds även ekologiskt öl och vin. Kaffet är krav och rättvisemärkt.
Belysning i huvudsak av LED-lampor. Det erbjuds ekologisk fika.

Rullstolsramp finns via huvudentrén samt entrén mot Göteborgsvägen. Toalett anpassad för rullstol finns i foajén vid huvudentrén samt intill hissen vid entrén mot Göteborgsvägen.

Reser du kollektivt finns busshållplatser vid Göteborgsvägen nära Folkets Hus samt vid Asplundsgatan intill Bio-huset.

Reser du med buss från annan ort ligger Kampenhof ca 5 minuters promenad från Folkets Hus. Tågresenärer har ca 20 minuters promenad från centralstationen till Folkets Hus.

Samåker du/ni med bil finns parkeringshuset Lancaster intill Folkets Hus. Det finns även parkering på baksidan av Folkets Hus intill Coop.


I samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten, Folkets Hus, Uddevalla Kommun, Studiefrämjandet.

Arrangör

Kulturföreningen Uddevallakassetten är en ideell förening som bildades år 2002 i Uddevalla. Arrangerar musik och kulturevent

Lokal

Uddevalla Folkets Hus, Göteborgsvägen 11B, 451 42 Uddevalla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer