skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Teksti-TV 666 + Rotten Mind + Caligulas mamma

Eventet är avslutat

Teksti-TV 666 + Rotten Mind + Caligulas mamma

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

5 maj 2023 19:00 - 6 maj 2023 01:00

Beskrivning

Band: Teksti-TV 666
Support: Rotten Mind + Caligulas mamma
Datum: Fredag 5 maj
Insläpp: 20.00
Live från: ca kl 21.00
Lokal: Slaktkyrkan
Åldersgräns: 18+ år

TEKSTI-TV 666 är kända för sin unika formel av bullriga och utdragna altrocklåtar tillsammans med krautrockrepetition, shoegaze, psykedelika och enstaka protometallriff som dyker upp från ingenstans. Bandet förlitar sig på den ständigt växande ljudväggen och styr bort från alltför mycket allvar.

Utsålda skivor och utsålda spelningar är inget konstigt: bandet tar med sig en stökig och katarsisk fest med sig vart de än går.

Kvällens support får vi från det hårdast arbetande punk/rock/indie/tuffing-bandet i Sverige: Rotten Mind! Varje vecka lägger de upp innehåll om att de är på turné nånstans. Tyskland, Frankrike, England, Skandinavien.. ett under att vi lyckades pricka in en ledig lucka i deras extremt hektiska schema. Det här säger mig också att alla vid det här laget känner till + vet hur Rotten Mind låter. För de har spelat prick exakt över allt. Men om du let under en sten så gör de Redig Rockmusik Om Att Må Redit Dåligt Och Va Redit Ledsen Men Också Redit Arg Samt Frustrerad. Svinbra i alla fall.

Deras senaste platta var nominerad till Årets Punk på manifestgalan. Men de kunde varit nominerade i Årets Live, Årets Rock och Årets Band också. Verkligen grädde på moset with a cherry on top att de kommer å spelar! Grattis alla inblandade!

CALIGULAS MAMMA

Stockholms sämsta förband mår inte bra. Musikbandet som får dig att både skratta och gråta kommer för första gången tillbaka med en sprakande krogshow! Caligulas mamma spelar både snabbt och långsamt, det vill du inte missa!Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer