skip to main content

Technostate Open Air - Långholmen

Technostate Open Air - Långholmen

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

26 jul 2024 14:00 - 27 jul 2024 03:00

Beskrivning

Det här är nostalgi. Tänk så många fester vi har haft på Långholmen under hela året och nu är det dags igen. Den 26 juli har vi lyckats få tillstånd på Långholmen, Amfiteatern, för att köra ett dagsevenemang med internationell lineup, god mat, dryck och den bästa musik du kan tänka dig, vi börjar med lite soft med tech house och avslutar kvällen med drömmig progressive psytrance. Dagen till ära har vi bokat mästaren av progressive psytrance, Phaxe!

Bjud in dina vänner till eventet, berätta för din mamma och pappa, ta ledigt från allt annat och spara datumet, för nu är det snart dags igen.

Vi kommer även köra efterfest på Kvarteret för er som vill fortsätta dansa! Det finns en kombinerad biljett för detta


Åldersgräns 18 år

Plats: Långholmens Amfiteater

Datum: 26 Juli

Tid: 15:00 - 22:00 på Amfiteratern Långholmen och efterfest 22:00 - 03:00 på Kvarteret i Slakthusområdet


LINEUP LÅNGHOLMEN 14:00 - 22:00


▶️ Phaxe
🌐  https://www.instagram.com/phaxe
🎵 https://soundcloud.com/phaxe

▶️ Törner & Nick
🌐 https://www.instagram.com/jenn...
🌐 https://www.instagram.com/nick...

▶️ Amnesiaxc
🌐 https://www.facebook.com/Amn3s...
🎵
https://soundcloud.com/dj_amne...

▶️ Mer artister tba
🌐 
🎵 


LINEUP KVARTERET 22:00 - 03:00

▶️ Tba
🌐
🎵

Vi rekommenderar att du köper biljetterna tidigt, då blir de billigare eftersom vi successivt höjer priset när ett biljettsläpp är slutsålt. Det har vi gjort för att premiera våra besökare som är tidigt ute.

Ingen återbetalning på biljetter, vi rekommenderar att du använder Ticketswap.

Kontakta oss på technostatesweden@gmail.com

Arrangör

Lokal

Långholmen, Långholmen, 117 33 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer