Technostate Last Halloween at Loftet

Technostate Last Halloween at Loftet

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

27 okt 2023 23:00 - 28 okt 2023 06:00

Beskrivning

En epok går i graven. Efter ca 11 år lägger vi ned Eventhuset Loftet och därför blir detta den allra sista Halloween där.

Vi bokar in en av världens största akter för att fira med dunder och brak och ta farväl av våran kära lokal. Med över 25 år bakom sig så är detta en av de viktigaste akterna genom tiderna inom psytrance. '

Som vanligt priser för bästa utstyrsel. Så starta redan nu att planera vad du skall ha på dig. 1a Pris 2 biljetter till Technostate Big Bang 1 Juni 2024.

▶ ELECTRIC UNIVERSE

🌐https://www.instagram.com/elec...

🎵https://soundcloud.com/electri...

▶ tba

🌐

🎵

▶ tba

🌐

🎵

▶ tba

🌐

🎵

▶ tba

🌐

🎵

Plats: Loftet Eventhuset

23,00-06,00

Som tack för alla år så släpper vi 300 st biljetter för endast 150 kr och 250 st för endast 200 kr.

Lokal

Eventhuset, Vretensborgsvägen 5, 126 30 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer