Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Technostamp 12 | Resebyrån

Eventet är avslutat

Technostamp 12 | Resebyrån

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

13 jul 2024 23:00 - 14 jul 2024 07:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Resebyrån välkomnar er denna sommarnatt till en upplyst skogsglänta där musiken får allt att vakna till liv. Vibrerande techno fyller luften, skogen gungar i takt till pulserande bas. Ni vet vid det här laget vad det handlar om - good vibes och dansanta melodier präglar denna kväll tills den övergår i morgon. Ta med dina dansskor och ditt bredaste leende så ses vi på dansgolvet!


🔊 Resebyrån custom ljudsystem

❤️ Mysig chill-yta

📺 Dekor och visuals


Bakom Spelarna

🎧 Jessie Granqvist
soundcloud.com/jessiegranqvist


🎧 Rebellen
soundcloud.com/rebellisk-rytm


🎧 Camilla Klemming
soundcloud.com/user939210418


🎧 Victor Palmlund
soundcloud.com/victorpalmlund


🎧 Prins Filip
soundcloud.com/prinsfil


Biljetter

Early Bird - 100 Kr

Standard Ticket - 150 Kr


Var?

Vi håller till i ett grönområde i Stockholm. Plats delas med biljettinnehavare och medlemmar i kulturföreningen Digital Själ på festdagen klockan 18. Köper du din biljett efter det så står location på biljetten samt skickas till den mail du köpte biljett med.

Bli medlem i Digital Själ för att hålla dig uppdaterad: Registrering


PLUR - Kom av rätt anledning och du kommer inte vilja gå hem

BYOB - vi säljer ingen alkohol på plats

Arrangör

Lokal

Stockholm, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer