skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Teaterföreställning: Vilka är ni?

Eventet är avslutat

Teaterföreställning: Vilka är ni?

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

15 november 2023 - 18 november 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vilka är ni? är en teaterföreställning för alla åldrar, men rekommenderad ålder är från 9 år. Publiken finner sig sitta öga mot öga med sex skådespelare klädda som djur och växter – en gädda, en spyfluga, ett grässtrå, en stjärnblomma, en skogsmus och en tallkotte. Så småningom tar de av sig delar av sina kostymer och försöker tillsammans med publiken ta reda på vem de är. Vem spelar en roll och vem gör det inte? Vad betyder det att vara något eller någon? Föreställningen visas som en del av utställningen Ingela Ihrman – Frutti di Mare – på Malmö Konsthall. 

Är ni vakna på natten eller under dagen? Kan ni flyga? Kan ni simma? Sover ni nära varandra eller ensamma? Har ni en svans? Tar ni hand om dem som är sjuka eller lämnar ni dem ensamma? Vad händer med er när ni dör? Är ni rädda för att bli fångade? Är ni rädda för att bli lämnade ensamma? Är ni rädda för dem ni inte känner? Är ni farliga för varandra?

Teaterföreställningen Vilka är ni? visas som en del av utställningen Ingela Ihrman – Frutti di Mare som visas på Malmö Konsthall under hösten 2023. Föreställningen framförs av Ögonblicksteatern i Umeå. Ingela Ihrman har skapat föreställningen, kostymerna och scenografin i nära samarbete med regissör och dramatiker Maja Salomonsson. 

Teaterföreställningen är cirka 40 minuter lång. Den visas vid fyra tillfällen. Premiärföreställningen onsdagen den 15 november kl 18 efterföljs av ett samtal. Föreställningen är gratis men kräver platsbokning. 

Vilka är ni? har tidigare framförts på skolor i Umeå och Sundsvall (2018) och på Weld i Stockholm som en del av konstprojektet Choreographies of the Social, kuraterat av Edi Muka vid Statens konstråd (2019). Verket valdes 2020 ut till scenkonstbiennalen för barn och unga, Bibu.

Välkommen till Malmö Konsthall!

På scen: Stefan Andersson, Sara Gallardo, Karin Larson, Manour Salti, Johanna Sallander och Daniel Tholander

Koncept, idé och manus
: Maja Salomonsson & Ingela Ihrman

Manus och regi: Maja Salomonsson

Scenografi och kostym: Ingela Ihrman

Ljuddesign och koreografi: Anna Haglund


Arrangör

Malmö Konsthall är ett av Sveriges största rum för aktuell och reflekterande samtidskonst. Sedan 1975 har konsthallen visat hundratals utställningar med regional, nationell och internationell prägel och lockar årligen närmare 200 000 besökare.

Lokal

S:t Johannesgatan 7, 211 46 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer