"Teater-prova-på" på Höstlovet

Eventet är avslutat

"Teater-prova-på" på Höstlovet

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

31 okt 2022 10:00 - 1 nov 2022 12:30

Beskrivning

Höstens kulturhöjdpunkt för våra yngre besökare är v. 44 - det så kallade Läslovet eller som vi i Smeden & Spindeln kallar det nu; Teaterlovet!💜 Måndag & tisdag kan barn som är mellan 6-9 år få prova på teater med fantastiskt mysiga Stationsteatern i Smedjan i Tollered. 


Om kursen:

En kurs för dig mellan 6-9 år där vi bland annat jobbar med kreativitet, teaterlek, improvisation och koncentration. Kursen vänder sig till dig både med och utan tidigare erfarenhet av teater. Under två förmiddagar på höstlovet kommer vi undersöka teaterns magiska värld tillsammans. 


Datum och tid: 

Måndag 31/10 och Tisdag 1/11, 2,5h per tillfälle, start kl. 10.00! 


Boka plats: 

Kursen är kostnadsfri, men föranmälan krävs, boka din gratisbiljett i detta eventet! Max 10 deltagare per tillfälle. Anmäl dig till ena eller andra dagen, eller varför inte båda två? En liten fika ingår!


Plats: 

Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 12. Kom gärna i god tid innan kursstart, kl. 9.30 är vi på plats. 


VARMT VÄLKOMNA!

Frågor? Kontakta oss på smedenochspindeln@icloud.com eller läs mer oss på smedenochspindeln.se

Arrangör

I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!

Lokal

Smedjan i Tollered Smedjan i Tollered, JT Bergs väg 12, 448 50 Tollered

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.