Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Teater Nu: Rörelsen

Eventet är avslutat

Teater Nu: Rörelsen

Biljetter från 175,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

25 januari 2023 - 5 februari 2023

Beskrivning

Oceanen och Teater Nu presenterar: Rörelsen

Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8

Datum och tider:

Onsdag 25 januari 19.00

Torsdag 26 januari 19.00

Lördag 28 januari 19.00

Söndag 29 januari 17.00

Söndag 5 februari 17.00

Oceanens krog öppnar 30 min innan föreställningsstart, här finns möjlighet att köpa dryck och enklare måltid/tilltugg. Längd inkl. paus ca 120 min.

Åldersgräns: 20 år

________

Teater Nu ger Rörelsen, ett filosofiskt spiondrama om arbete, tvivel och viljan att göra

skillnad. Det börjar när allting har gått fel, igen. Hon har kommit hit för att vänta på någon. Kanske har han trenchcoat, det är orelevant. Det är här hon kommer få sitt nya uppdrag. Vi slungas ner i en brant spiral mot det oundvikliga slutet, en väg kantad av hemliga uppdrag, peruker, otaliga värvningar och osanningar. Vi är alla ansvariga för våra

handlingar, samtidigt som vi inte vet konsekvenserna av det som sätts i rullning. Vad har

hon, som sitter i baren, gjort sig skyldig till? Hon har definitivt agerat, hon får det att röra på sig. Men går det egentligen att klandra henne? Hon gjorde ju i alla fall någonting. Med inspiration av den politiska filosofen Hannah Arendt, spionberättelser och objektsteater har Teater Nu skapat en föreställning där godhet, lycka och arbete sätts under förstoringsglaset.

Manus & Regi: Matilda Klamas

Skådespelare: Ronja Svedmark

Idé och koncept: Matilda Klamas och Sara Östebro

Rörelsen görs med stöd av Kulturrådet, Västra Götalandsregionens kulturnämnd, Region

Uppsala, Hållnäs konstkoloni och Sensus.

Föreställningen spelas även i Bollebygd och Borås. Mer information på https://www.teaternu.se/

________
Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. 


Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.