skip to main content

Teater Glädje ger "STORMEN" av William Shakespeare

Foto av Levi Guzman @ Unsplash

Teater Glädje ger "STORMEN" av William Shakespeare

Från Gratis

Plats

Datum

24 feb 2024 16:00 - 18:00

Beskrivning

🎭 Välkommen till en oförglömlig teaterupplevelse med Mölndals TeaterGlädje!

📅 Datum & Tid: 

STORMEN av William Shakespeare kommer att spelas på Teaterhuset i Mölndal den 16/2 kl 18.00, den 17/2 kl 16.00 och den 24/2 kl 16.00.

💰 Pris: Biljetter endast 100 kr. Barn under 15 år går gratis i målsmans sällskap.

🎭 Om evenemanget: Teater Glädje, en daglig verksamhet med teater som huvudinriktning, hälsar dig välkommen till en uppslukande teaterföreställning. Utforska en klassisk teaterupplevelse av William Shakespeares mästerverk, STORMEN, men på vårt sätt förstås.

Skynda dig och säkra dina biljetter för att följa med på detta spännande teateräventyr fyllt med dramatik, passion och underhållning. Missa inte chansen att uppleva en tidlös berättelse på Teaterhuset i Mölndal. Vi ses där!

Lokal

Teaterhuset , Baggåkersgatan 8, 431 53 Mölndal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer