skip to main content

Taubedagen - Minneskonsert

Taubedagen - Minneskonsert

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

12 mar 2024 18:00 - 20:00

Beskrivning

Himmlajorden vi ärvde

Minnekonsert Taubedagen 12 mars i Maria Magdalena kyrka

Programmet genomförs i samarbete med Maria Magdalena Kammarkör och inleds kl 18.00 med insläpp från 17.30.Det bjuds på körsång av högsta kvalitet och många skickliga solister som Anna-Lotta Larsson, operasångaren Carl Ackerfeldt, pianisten Ann-Marie Hennings Taube-trio, framträdande av Ullman-stipendiaten Martin Åklint, Maria Magdalena Kammarkör. Konferencier är Albin Oké.

Entré:
Taubesällskapets medlemmar: 200 kr med kod
Övriga: 250 kr

Lokal

Maria Magdalena Kyrka, Bellmansgatan 13, 118 46 Södermalm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer