Hoppa till huvudinnehåll

Taube på Logen

Få biljetter kvar

Taube på Logen

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

14 jul 2024 15:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

🎵 **TAUBE PÅ LOGEN** 🎵

📅 **Datum & tid:** 14 juli 2024, kl. 15:00

🏡 **Plats:** Nenninge Gård, Norrtälje

🎟️ **Biljettpris:** 300,00 SEK, fritt inträde för barn under 13 år i vuxet sällskap

Följ med oss på en magisk musikalisk sommardag på Nenninge Loge med "Taube på Logen" — en musikalisk resa i Taubes farvatten!

Förvänta dig allt från tidlösa Taube-klassiker till ny musik framförd av fantastiska artister och musiker, och självklart blir det också allsång.

Njut av en familjedag med härlig musik i gott sällskap. Missa inte sommarens höjdpunkt i Roslagen – säkra dina biljetter nu!

Läs mer på Nenninge Loge: | Hemsida | Instagram | Facebook |

Arrangör

Lokal

Nenninge Loge, Nenninge Gård, 761 92 Norrtälje

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer