skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tantra och Polaritet - en djup, dramatisk och sexig helkväll med Raw Man för utvalda. På måndag 3/12. Vansinnigt att missa denna juiciga helkväll.

Eventet är avslutat

Tantra och Polaritet - en djup, dramatisk och sexig helkväll med Raw Man för utvalda. På måndag 3/12. Vansinnigt att missa denna juiciga helkväll.

Från 600,00 SEK

Plats

Datum

3 dec 2018 18:00 - 23:00

Beskrivning

Läs först vittnesmålen från tidigare deltagare. Information längre ner.

"Jag har också haft svårt att sätta ord på vad som hände i onsdags. Varje sekund var mättad med upplevelser och känslostadier. Vad ska jag välja ut att berätta av allt det som skedde inombords?"

"Det var flera moment som var öppnande, läkande, helande, berörande. Det som jag minns starkast nu när det passerat några dagar är övningen ”Min mamma sa aldrig till mig...” och att efter att ha blivit överöst med ord och bekräftelse vända sig om och möta Honom. Jag kände mig somen fulländad gudinna och Han strålade samtidigt i sin fulländning, i den härliga cocktailen av sårbarhet och urstyrka som präglade hela kvällen. Det var SÅ vackert att mötas på det sättet, stöttad av de andra gudinnorna, hel, grundad, öppen i kärlek. Så jag kunde se Honom i ett nytt ljus, i sin fulla prakt. 
Att få bidra med kärlek och läkning till mina systrar älskade jag också."

"En annan stund jag minns extra är i början av kvällen när vi kvinnor som inte i den stunden var radiant, skulle få hållas och beröras för attöppnas. Istället för att pekas ut som fel så blev vi mottagna och stöttade. Det älskade jag också."

"När männen stod framför oss och påmindes om sitt syfte, där blev jag berörd till tårar. Jag fick en energimässig uppgradering av att kunna ta emot gåvan i mannens förkroppsligande här. Igen upplevde jag den berusande cocktailen av sårbarhet och styrka."

"Att titta upp på mannen och se honom som min hjälte tyckte jag också mycket om. Hur mycket längtar jag inte efter att se Guden i honom istället för att hålla fast vid agg och gamla oförrätter."

"Så tack tack tack, till männen som väljer den här vägen, till mina systrar som läkte mig med sin härlighet och till dig Herman för att du går före och visar vägen."

❤️

The Raw Man meets The Radiant Woman.

En Minikurs i Tantra och Polaritet.

Smaka på vit, röd och svart Tantra. Sen kan du välja vidare vilken din preferens är. Gillar du mest det mjuka, sinnliga eller vill du ibland känna dominans eller bli tagen lite mer bestämt?

Hur skapar du maximal attraktion i din relation?

Man: vågar du låta kvinnorna testa och ge dig feedback på din närvaro?

Kvinna: hur kan du använda kroppen och din inre utstrålning för att öppna allas hjärtan omkring dig?

En kväll full med spännande och utmanade övningar.

Trygg miljö, utvalda människor och kläderna på. 

Både för par och singlar.

Målgrupp i ålder för detta event är 25-45, ordnade liv, intresserade av personlig utveckling och boende i Stockholm. Känner du till David Deidas arbete är du VIP.

Hör av dig om du är utanför åldersspannet och har bra argument för att du ska vara med ändå. ; )

Skriv här: herman68@me.com

Det finns 30 biljetter för kvinnor och 30 biljetter för män.

För män startar det 17.30 och kvinnor 18.15. Därför olika priser.

Under 26 år? Då räknas du som studerande och får lägre biljettpris.

Anmäl dig via fb:

Här är fblänken: https://www.facebook.com/event...

Adress meddelas vid anmälan. Biljetten kan faktureras till företag.

DN skrev en flera sidors artikel om denna workshop i december 2017. 

Den slutade med att journalisten grät i den sista övningen när hon mötte mannens ögon. 


❤️

Arrangör

Lokal

Adress meddelas vid betalning Adress meddelas vid betalning, Odenplan, 113 22 Stockholm

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer