skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tantra för mammor - Reclaim - Recharge

Eventet är avslutat

Tantra för mammor - Reclaim - Recharge

Från 2.400,00 SEK

Plats

Datum

6 apr 2024 13:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning


Längtar du efter ett liv med mer njutning, mer närvaro, lekfullhet och lugn? Tantrans magiska värld ger dig nycklarna till ett lyckligt liv där du får uppleva hur det är att ta leken på allvar och allvaret på lek.


Vårt endagsretreat är en kickstart på ditt nya mammaliv. Ett liv med mer kraft, lust och glädje! För första gången, i ett exklusivt samarbete väver tantralärarna Lin Holmquist och Maria Demérus sina unika gåvor samman och tar dig med på en intim resa genom alla dina känslor och upplevelser som kvinna, mamma och älskarinna.Denna dag kommer att bjuda in till ett nyfiket utforskande av dig själv och dina behov och möjligheter som kvinna och mamma.


Vi ställer oss viktiga frågor som:


Kan jag ta hand om mig själv samtidigt som jag tar hand om mina nära och kära?

Är det tillåtet att njuta fullt ut av sin sexualitet även som mamma?

Hur inspirerar jag mina barn till ett kroppspositivt förhållningssätt?

Hur vänder jag min känsla av otillräcklighet till en djupare medkänsla och förståelse för mig själv och mina barn?
Under dagen kommer vi att göra övningar som: • Övningar i självkärlek & läkning

 • Breathwork/ meditation/ mindfulness

 • En Sensuell Cacao Ceremoni

 • Guidade gruppsamtal och intima sharings

 • Energiaktiverande övningar

 • Övningar som väcker din sexualitet

 • Yoni - och livmoderaktiveringWorkshopen pågår mellan 10.00 - 18.30, i priset ingår ceremoniell cacao och vi bjuder på en mustig vegansk soppa, nybakat bröd och goda pålägg till lunch. Det finns kaffe, te och snacks under dagen.


Vi ses på Åkervägen 1 i Helenelund. Det är enkelt att hitta hit och det finns gott om parkeringar på baksidan av huset.

Workshopen hålls på svenska eller engelska vid behov.

Du är välkommen både som nybörjare eller avancerad utövare och allt däremellan.Du guidas genom denna retreat av Lin Holmquist & Maria Demérus vi båda är tantralärare, terapeuter och mammor. Vi fick idén till den här retreaten för att vi upplever att det finns en djup längtan hos de flesta mammor om att stanna upp och landa i sig själva. Vi tror att ni, precis som vi längtar efter att njuta mer av livet, inte bara att överleva. Våra individuella tantriska resor har lett oss till ett sexuellt och andligt uppvaknande efter småbarnsåren, något som givit oss massor av glädje och livslust. En livslust som påverkar alla våra relationer och som vi nu vill dela med oss av till er.


Lin har profilerat sig inom neo tantra i Europa och har en bakgrund som klassisk yoga- och meditationslärare, yogaterpaut och NLP-practitioner. Hon har gåvan att skapa broar mellan den vetenskapliga och andliga världen där hon förmedlar vikten av helhet och balans i livet på ett lättbegripligt sätt. Maria har sin bakgrund i den klassiska tantran, hon har även lång erfarenhet som operasångerska och doula vilket har lett till en exceptionell kroppskännedom som hon lär ut på ett grundat och tryggt sätt med både humor och lekfullhet. Maria är expert inom andning, trauma och nervsystemsreglering, något som sätter sin prägel på hennes undervisning. Lin och Maria kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt och erbjuder en spännvidd från djup andlighet till förkroppsligad mänsklig visdom.

VARMT VÄLKOMMENBokningen är bindande. Du kan sälja din biljett till en annan kvinna om du skulle få förhinder. Arrangör

Välkommen till Sveriges främsta tantra lärare - Lin Holmquist och hennes skola The Art of Love. Här kan du boka in dig på tantra retreat, par kurs i tantra eller tantra massage kurser. 


Tantra är en österländsk filosofi som handlar om att väcka livskraften inom dig för ett mera levande liv! Många gånger involverar tantrans praktiker meditation, medveten närvaro, beröring och andningsövningar.

Välkommen på någon av mina spännande kurser.

Lokal

Åkervägen 1, 191 40 Sollentuna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer