skip to main content

Tänka Noga - Ung Filosofi Våren 2024

Tänka Noga - Ung Filosofi Våren 2024

Från Gratis

Plats

Datum

27 jan 2024 11:00 - 23 mar 2024 14:00

Beskrivning

Filosofiska samtal för barn och unga i Stockholm. Deltagarna diskuterar filosofiska frågor som de kommer på och röstar fram i en undersökande gemenskap. Filosofiska samtal med Tänka Noga kräver inga förkunskaper. Det enda som krävs är nyfikenhet och en önskan att fundera över världen omkring en och hur andra uppfattar den. Vi utgår från deltagarnas tankar här och nu. Verksamheten var mellan 2000-2018 på Södra Teatern i Stockholm, och sedan 2019 i egen regi i en lokal nära Mariatorget. Mer information på vår hemsida www.tankanoga.se. Kontakt:info@tankanoga.se

Datum: 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 9/3, 16/3, 23/3

Åldrar

 • 9-11 år (årskurs 3 t o m årskurs 5, födda 2011-2013) klockan 11- ca 12:15 (600 kr)
  • 12-19 år (årkurs 6 t o m gymnasiet, födda ca 2003-2010) klockan 13-15 (delas in i två grupper) (1200 kr) | Uppdatering: platser kvar med födelseår 2008 eller tidigare.

Om man inte är säker på om sådana här samtal är något som passar kan man boka kostnadsfri "prova på"-biljett. Då kan man gå ett tillfälle och betala efteråt, om man väljer att fortsätta. Denna biljett bokas utan garanti att man får plats, betalda biljetter har företräde oavsett anmälningsdatum. Efter 20/1 fyller vi grupperna med prova på-anmälda i anmälningsordning - vi meddelar via mejl. Födelseår anges i nästa steg i bokningen.

Tänka Noga är en verksamhet som drivs helt utan bidrag. Hjälp oss gärna att nå ut till intresserade barn och unga!

Bra att veta: Välkomstmejl med information kommer efter den 20/1. Hör gärna av dig med eventuella frågor: info@tankanoga.se. Av erfarenhet vet vi att våra mejl ibland hamnar i skräpposten hos mottagarna. Håll gärna koll på skräpposten efter detta datum.

Vanliga frågor:

Fråga: "Det finns inga biljetter till min grupp - är det slutsålt?"
Svar: Vi har ganska små grupper av pedagogiska skäl - men boka en prova-på-biljett. Blir det tillräckligt många i en ålderskategori gör vi två grupper istället.

Fråga: "Jag är inte riktigt säker på vilken grupp jag ska boka. Mitt barn brukar passa bättre med äldre barn - kan jag boka en äldre grupp?"
Svar: Alla utvecklas olika och ålder är bara ett riktmärke - men med det sagt är många av deltagarna verbala och det brukar fungera bra att dela in efter ålder. Vår rekommendation är att börja i rätt grupp, och så kan man byta efteråt. Hör av dig till oss med funderingarna: info@tankanoga.se.

Fråga: "Jag har gått förut, och vill gärna gå med min gamla grupp trots att jag är egentligen för gammal för den gruppen. Är det OK"?
Svar: Ja, det går bra, men hör av dig till oss - det kan vara så att din gamla grupp också blivit äldre, så att säga: info@tankanoga.se

Fråga: "Jag är äldre än 19 - kan jag ändå vara med?"
Svar: Mejla ditt intresse till info@tankanoga.se.

Arrangör

Håller filosofiska samtal med barn och unga, magister i teoretisk filosofi

Lokal

Björngårdsgatan 21, 118 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer