Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Tänka Noga - Ung Filosofi Våren 2021

Event inställt

Tänka Noga - Ung Filosofi Våren 2021

Från 600,00 SEK

Plats

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Filosofiska samtal för barn, unga och unga vuxna. Deltagarna diskuterar filosofiska frågor som de kommer på och röstar fram i en undersökande gemenskap. Filosofiska samtal med Tänka Noga kräver inga förkunskaper. Det enda som krävs är nyfikenhet och en önskan att fundera över världen omkring en och hur andra uppfattar den. Vi utgår från deltagarnas tankar här och nu. Verksamheten var mellan 2000-2018 på Södra Teatern i Stockholm, och sedan 2019 i egen regi i en lokal nära Mariatorget. Mer information på vår hemsida www.tänkanoga.se 

Datum: 13/3, 20/3, 27/3, 17/4, 24/4, 1/5, 8/5, 22/5.
Åldrar: 

 • 9-11 år (födda 2010-2012) klockan 11-12
 • 12-19 år (födda 2002-2009) klockan 13-15 (i två grupper)

Vid frågor eller om önskan att "prova på" ett samtal innan betalning, kontakta oss via mejl (info@tankanoga.se).

Arrangör

Håller filosofiska samtal med barn och unga, magister i teoretisk filosofi

Lokal

Björngårdsgatan 21, 118 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer