skip to main content

Tania Naranjo & Co

Tania Naranjo & Co

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

11 sep 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Tania Naranjo & Co

Entré: 180 kr för medlem i WV, ungdom t.o.m. 25 år : 180 kr Övriga: 260 kr Biljetterna släpps onsdag 21 augusti.

Stämningsfull och känslosam musik komponerad av chilensk-svenska sångerskan/konsertpianisten Tania Naranjo. Sångerna, vackert framförda av Tania och hennes medmusiker, är tonsättningar av Karin Boyes och Edith Södergrans diktning. Dessutom musik komponerad på verk av Gabriela Mistral, som 1945 blev den första latinamerikanska författare som fått Nobelpriset, och mexikanska konstnärinnan Frida Kahlo. Musiken finns på Tania Naranjos senaste skiva ”Rosor” där poeternas verk tolkas på ett helt nytt sätt och i en musikalisk smältdegel där svenskt, chilenskt och mexikanskt verkar möta influenser från portugisisk faod. Förutom Tania Naranjo på piano och sång, står Johnny Åman, kontrabas, och Liliana Zavala, slagverk, på scen. Foto: Pia Manzur


Biljetterna släpps onsdag 21 augusti.

Förköp fram till klockan 18 konsertdagen. Ev. kvarvarande biljetter säljs vid entrén.


Lokal

Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 78433 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer