Tamaras risiga kista

Tamaras risiga kista

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

23 apr 2023 14:00 - 15:00

Beskrivning

En piratsaga till dragspel med Jon Halvar


På skeppet Palomena vajar döskalleflaggan, Jolly Roger i topp. På däck vankar kapten Tamara, hon som har ett ben av trä, en blick av sten och en höna på ena axeln.
Från sin utkiksplats får plötsligt Rödskäggs-Pelle syn på något för över. Det är piratjägaren general Jean Jacques Jacquelin och hans skepp med de många kanonerna som närmar sig. Larmet går ombord på Palomena!


Kapten Tamara stoppar ytterligare ett ägg i munnen, vankar lugnt vidare och kelar med hönan Rosalind. En lurig glimt i kaptenens öga avslöjar att hon har en plan...

Följ med på ett spännande äventyr ute på de sju haven och sjung med i piraternas sånger ackompanjerat av Jon Halvars dragspel.


Arrangör

Kulturförening med fart!

Vi arrangerar varje år flertalet publika arrangemang som vänder sig både till barn och ungdomar samt till den vuxna publiken. Här lyssnar du till spännande föredrag, fina konserter, livesända operor, skojiga och kvalitativ barnteater samt stand-up och spelkvällar. Häng med oss!

Lokal

Lomma Folkets Hus, Strandvägen 120, 234 32 Lomma

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.