Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

TÄLTET lördagen Gisledagarna

Eventet är avslutat

TÄLTET lördagen Gisledagarna

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2019 21:00 - 26 maj 2019 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Förköpsentré festivaltältet Lördag 25/5

★ fr. 21:00 Entré: 180:-
★ fr. 21:00 Ålder: 18+

Underhållning:

★ i tältet: 22:00-02:00 Nattklubb med DJ Mathilda Sjöbring

Mathilda Sjöbring är en DJ som gjort en raket i på senaste året bland Sveriges nattklubbar. Som resident DJ på Sliver i Jönköping och OPA (Måndag JKPG), Harrys i LKPG har hon även hunnit med att spela på Fotbollsgalan och Jönköpingsgalan, Ivy Borås och bogrens Skövde. Mathildas grymma stil mellan att blanda gamla hits med morgondagens coolare grejer får henne att stå ut bland djungeln av alla DJs.

Arrangör

Restaurang Ströget - Gislaveds Vardagsrum - mitt i centrum

Lokal

Kommuntorget Kommuntorget, Stortorget, 332 30 Gislaved

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer